GitaarPodium Rotterdam

hét podium voor klassieke gitaar in Rotterdam en omgeving

Welkom op onze website!

Stichting GitaarPodium Rotterdam is een initiatief van professionele gitaristen. De stichting is in 2007 opgericht om gitaaroptredens van hoog niveau in Rotterdam te organiseren. In September 2023 zal de Stichting GitaarPodium tevens de lesactiviteiten van De Gitaaracademie overnemen en voor een waar pakket aan gitaarworkshops en lessen presenteren.

 

FOLLOW ON FACEBOOK

 SHARE OUR PAGE

CONTACT USBinnenkort:

zondag 25 juni

Gitaar Ontdekt - de Waerschut


Een afscheid van De Gitaaracademie 1.0 en een verwelkoming van De Gitaaracademie 2.0 onder Stichting GitaarPodium Rotterdam!


Met de mooie stap om via een professioneel bestuur, ook lesactiviteiten die voorheen ondergebracht waren bij De Gitaaracademie, te zetten, is een heel nieuw podium vol mogelijkheden voor de gitaarliefhebber een feit.

De aftrap van Gitaar Ontdekt, zal een feestelijke middag zijn om dit te vieren. Naast leerlingen van De Gitaaracademie, zal ook de oprichtster, Nathasja van Rosse,van beide initiatieven haar kunnen laten horen middels een kort try-out concert. Stukken die zij op haar komende tournee in Oostenrijk zal presenteren worden deze middag beproefd in De Waerschut.


Daarnaast presenteert het nieuwe bestuur van Stichting GitaarPodium zich en is er gelegenheid om een drankje met elkaar te nuttigen in de foyer van De Waerschut.


Locatie: De Waerschut, van Waerschutstraat 11. Achter het Centraal station en de Schiekade, is deze locatie het beste te bereiken met openbaar vervoer.

Aanvang: 14:30 uur

Entree: een glimlach en luidt applaus.


Meer info via deze link.


 

     Aanmelden is ook mogelijk door een mail te sturen    naar:gitaarpodium@gmail.com

  


 

Mooie concerten voor vrijwilligers

We hebben mooie concerten en activiteiten gepland voor het komende jaar en zijn op zoek naar gitaarliefhebbers die ons willen helpen deze activiteiten te realiseren. Als tegenprestatie geniet je van de mooiste gitaarconcerten die in de regio Rotterdam worden gegeven. Mail ons of neem contact op via het formulier